1 jun. 2015

Happy Monday #4 - Memories of Lake Garda

4 opmerkingen:
 
Het is alweer tijd voor de vierde editie van Happy Monday. Vandaag laat ik jullie wat foto's zien die ik vorig jaar in de zomervakantie geschoten heb. Fotograferen is één van mijn grootste hobby's. Mijn vriend en ik gaan elk jaar naar Lazise (Gardameer) en daar fotografeer ik altijd van alles. Over 6 weken vertrekken we weer naar dit zonnige oord en het leek me leuk om een aantal foto's op een rijtje te zetten, zodat jullie een beeld hebben waar ik me drie weken ga begeven. Een blogje met weinig woorden, maar de foto's spreken voor zich!
Het strandje bij de camping, dat ligt aan het Gardameer.
Uit eten in het plaatsje Garda.
Cultuur snuiven in het plaatje Riva.
En natuurlijk lekker eten en drinken. Bruschetta en een milkshake fragola.

Naar welke bestemming ga jij dit jaar? Fijne maandag!
Pssst.. volg jij me al op Facebook, Instagram en Twitter?


4 opmerkingen:

 1. Wauw wat een prachtige foto's zeg! Vooral die van de haven en de schattige huisjes. Ik hou van Italië! (wat bewerk jij je foto's trouwens mooi!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er heerlijk uit door zit soort foto's heb ik gelijk meer zin in de zomervakantie dan ga ik namelijk naar het lago maggiore meer in Italie! drie volle weken heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh het garda meer <3! Ik ging vroeger met mijn ouders ook altijd camperen in Lazise! Nu mijn zus een kindje heeft en bij mij een kleine op komst is lijkt het me heel erg leuk om volgend jaar meivakantie eens terug te gaan. Lekker met de auto op vakantie.

  Je hebt echt prachtige foto's gemaakt, echt om bij weg te dromen! Alvast heel erg veel plezier gewenst! <3

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff