3 jun. 2015

Bioscooptips - Juni

5 opmerkingen:
 
Mei is voorbij gevlogen. Ik keek geen één film in de bioscoop die ik graag wilde zien, dus hopelijk komen deze films snel online zodat ik ze alsnog kan kijken. Nu is het juni, waarin een vijftal films uitkomen die ik graag wil zien. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze films.

1. The Way He Looks | 3 juni 2015 | imdb
The Way He Looks is een Braziliaanse film over een jongen, Leo, die blind is. Hij wil graag onafhankelijk zijn, maar zijn moeder is erg beschermend. Hij besluit op een uitwisseling naar het buitenland te gaan, waar hij Gabriel ontmoet. Gabriel behandelt Leo als alle anderen, maar Gabriel's vriendin Giovana is jaloers op hun vriendschap. Lijkt mij een indrukwekkende film!

2. Spy | 4 juni 2015 | imdb
De trailer is zo ontzettend grappig, dat ik meteen om was. Spy gaat over een analist bij de CIA, ze is de held achter veel gevaarlijke operaties. Als haar partner (Jude Law!) vermist raakt, verruilt ze haar baan voor die van infiltrant. Ze gaat zich begeven in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar. Het klinkt heel serieus, maar ik vond het anders overkomen in de trailer.

3. Rendez-Vous | 4 juni 2015 | pathé
Dit lijkt me een heerlijke film met het oog op de aankomende vakantie. Simone en Erik vertrekken met hun kinderen naar Frankrijk, om een chambre d'hôtes te beginnen. De verbouwing is natuurlijk erg stressvol en Simone raakt verstrikt in een affaire met één van de Franse bouwvakkers. Uiteindelijk wordt de Franse droom een ware nachtmerrie. Ik ben heel benieuwd naar deze film!

4. Testament of Youth| 11 juni 2015 | imdb
Een romantisch oorlogsdrama is nooit weg. Testament of Youth speelt zich af in 1914. Schrijfster en feministe Vera besluit om literatuur te gaan studeren. In diezelfde periode valt ze als een blok voor een vriend van haar broer, maar dan breekt de Eerste Wereldoorlog uit. Haar broer en zijn vriend vertrekken naar het front en Vera geeft zich op als verpleegster. Dit lijkt me een spannende film, ik kijk hier echt heel erg naar uit.

5. The Age of Adeline | 18 juni 2015 | imdb
Ik denk dat deze film wel de meest besproken film is van juni. The Age of Adeline gaat over Adeline (Blake Lively!), die na een auto-ongeluk ineens voor altijd jong en mooi blijft. Haar dochter wordt bejaard, maar Adeline zelf wordt geen dag ouder. Ze is erg alleen, totdat ze valt voor Ellis (Michiel Huisman!). Zal haar geheim uitkomen? Van deze film komt er aanstaande vrijdag een recensie online, houdt mijn blog dus in de gaten!

Welke films wil jij zien in juni?

5 opmerkingen:

 1. Ik ben zó benieuwd naar Age of Adeline, vooral ook door Blake Lively en Michiel Huisman, maar het verhaal lijkt me ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De trailer van 'Spy' vind ik zo geslaagd, ik wil binnenkort zeker naar deze film gaan kijken :D Ook 'Testament of Youth' lijkt mij wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben best wel benieuwd naar Rendez-Vous en The Way He Looks klinkt ook ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken alle bovenstaande films niet. Spy wil ik ook nog zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben nog steeds heel benieuwd naar The Age Of Adeline!

  BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff