11 mei 2015

Happy Monday #1 - Favorieten

3 opmerkingen:
 
Op deze zonnige maandag introduceer ik een rubriek die elke maandag online zal komen: Happy Monday. De rubriek Happy Monday is persoonlijk, zodat jullie mij wat beter leren kennen. De invulling is elke week anders. Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van de afgelopen week zien door middel van foto's. Enjoy!

Favoriete schoenen: lichtgrijze sandaaltjes
Afgelopen donderdag ben ik gaan shoppen in Utrecht met mijn moeder. Ik zocht al een tijdje lichtgekleurde sandaaltjes. Het weer wordt steeds mooier en daarom vind ik het fijn om open schoenen te dragen. Bij Van Haren kwam ik deze sandalen tegen: het was liefde op het eerste gezicht. Ze waren ook nog eens in de aanbieding, namelijk €19,95.
Favoriete accessoire: nieuw telefoonhoesje
Ik was al een hele tijd op zoek naar een nieuw hoesje voor mijn Samsung Galaxy S4. Mijn zwart/witte hoesje was zwart/geel geworden, niet mooi. Bij C&A kwam ik het onderstaande hoesje tegen, voor maar €5,95. Ik ben er heel blij mee!
Favoriete aankoop: Kobo Glo
Mijn vriend kwam vorige week thuis met een Kobo Glo, inclusief lederen hoes. Ik had al een Sony Reader, maar deze is al vier jaar oud. De Kobo Glo was een openingsactie van de Albert Heijn en kostte €49. Ik bedacht me geen seconde en kocht er de volgende dag ook één. Ik ben er zo blij mee. De Kobo Glo leest fijn en heeft ook een lichtje in het scherm zitten.

Ik wens jullie een hele fijn week toe! X

3 opmerkingen:

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff