8 mei 2015

BIOSCOOPTIPS: MEI

4 opmerkingen:
 
Het is alweer mei en dat betekent dat er een aantal nieuwe films worden gelanceerd. Deze maand komen er veel films uit, maar om eerlijk te zijn, zijn er maar een paar waar ik echt benieuwd naar ben. Vandaag laat ik deze films aan je zien in de maandelijks terugkerende bioscooptips.

1. FAR FROM THE MADDING CROWD | 7 mei 2015 | imdb
Naar deze film ben ik het meest benieuwd. Op het eerste gezicht lijkt mij dit een romantische film, met een vleugje Outlander en Downton Abbey. Of dit zo zal zijn, ga ik hopelijk bekijken in de bioscoop. Deze film gaat over Batsheba Everden en haar leven met drie verschillende mannen. Een tijdloos verhaal over keuzes en passies, gebaseerd op de literaire klassieker van Thomas Hardy.

2. PITCH PERFECT 2 | 14 mei 2015 | imdb
Ik was toendertijd helemaal weg van Pitch Perfect, ik zong alle liedjes vrolijk mee. Ik vond het Glee-gehalte erg hoog in deze film, maar dat is precies wat ik nodig heb als ik even nergens aan wil denken. In Pitch Perfect 2 zijn de Barden Bellas terug met allerlei pakkende liedjes.

3. DE SURPRISE | 21 mei 2015 | pathé
Ik weet niet zeker hoe goed deze film gaat uitpakken, maar de trailer ziet er wel oké uit. Georgina Verbaan en Jeroen van Koningsbrugge spelen de hoofdrollen. Jeroen van Koningsbrugge speelt een multimiljonair, die voor het eerst in zijn leven verliefd wordt op de knappe Anne.

4. VENTOUX | 14 mei 2015 | imdb
De trailer van Ventoux zag ik in de bioscoop en ik was eigenlijk meteen benieuwd. Het is geen film die ik snel zou uitkiezen, maar eerlijk gezegd denk ik dat deze film wel indruk kan gaan maken. Ventoux gaat over vier vrienden, die de Mont Ventoux beklimmen, net zoals ze 30 jaar geleden ook hebben gedaan.

5. PROJECT T | 21 mei 2015 | imdb
Ik weet niet zo goed wat ik van deze film moet verwachten, maar omdat het een Disneyfilm is, wil ik Project T wel graag zien. Project T gaat over de mysterieuze plek Tomorrowland. Frank en Casey gaan op avontuur om geheimen over de plek te onthullen. Met George Clooney in de hoofdrol.

Welke film wil jij graag zien in mei?

4 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik ga binnenkort naar Pitch Perfect 2 en ik heb er echt onwijs veel zin in! The Age of Adaline wil ik ook nog steeds erg graag zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt mij ook een hele leuke film! Komt in juni uit, nog even wachten! ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke tips zeg! Ik ga na mijn examens naar Pitch Perfect 2. Ik kan echt niet wachten. Het lijkt me zo een leuke film! Deel 1 was ook al zo leuk, die heb ik minstens drie keer gezien haha (en dat terwijl ik eigenlijk helemaal niet van film kijken houd).

  BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff